Wednesday, April 1, 2009

Tamat

Hidup ini terlalu berharga. Banyak perkara yang perlu dilakukan. Banyak impian yang perlu digapai.

Apa yang berlaku dalam hidup ini juga perlu disimpan dalam hati, dalam jiwa dan dalam minda. Tidak perlu dihebah di sana sini.

Apa guna dicerita itu dan ini jika membuat orang lain terasa hati.

Saya rasa inilah penamatnya.

Terima kasih atas sokongan semua.

13 comments:

Nuisanc3 said...

ala......

nape...

Anonymous said...

R u serious, dude?

Puwawawaka said...

ni mesti hadi punya angkara nih~! hish! hadi~ ko musti bertinggungjawab!

Pengejar Masa said...

kenapa ni Naz?

Anonymous said...

Privatise jelah, x yah la sampai x mau blogging terus

IkraamTorres said...

ala..da abis season ke ape nih? ke da nak masuk season baru?

Anonymous said...

Nie kira April Fool ke Naz? Jangan la cam tu..
Blog nie best tau.. rugi kalo ditamatkan.. Hopefully u will be continue to wrote something interesting in the future.. i'm waiting...

marmalade said...

kenapakah? apakah yang bersarang di hati adinda, sehingga adinda bertindak sedemikian rupa?

alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan <--- tak releven pun, tapi saja suka letak peribahasa nih! hahahahah.

keep on writing.

pingutoha said...

wey, jgn ah camni... why so siyes?

FaDhLi aTaRi said...

terlalu mendengar kata orang boleh menjadi sangat meletihkan.

Basic rules.

1. kalau satu makhluk tak puas hati, yang lain okay= makhluk tu ada masalah.

2. Tapi kalau satu makhluk je yang okay dengan hang dan majoriti ada masalah, hang yang ada problem

apapun, pilihan semua itu atas pilihan anda naz.

Am said...

Naz, if this is april fool joke... it's baaaad!

If it is isn't

it's baaaad as well.

Khairul Amri Ishak said...

apelah post ini?

byk maksud yg tergantung
kami x dpt nk menyelami
ape yg terperosok jauh d lubuk ati ko naz..

rileks la.u still young,hehe..

papaya said...

Why, what's wrong?
Damn, aku tertinggal train ni..

Dont stop Naz, I love your writtings..