Thursday, April 2, 2009

Ironik

Pada mulanya ia hanyalah sekadar jenaka April Fool, tetapi apabila mendapat respon daripada rakan-rakan saya berasa amat terharu. Niat untuk ketawa terus hilang. Rupa-rupanya ramai yang memberikan sokongan kepada blog saya yang tidak seberapa ini. Ia benar-benar buat saya terharu. Sangat ironik, bukan?

Terima kasih kepada Quntum, Deham, Hadi, Ikraam, Hayati, Halim, Pali, Rio, Muzem, Yaya, Am, Emmy, Anonymous1, Anonymous2 dan Anonymous3 atas sokongan yang anda berikan. Saya kini mendapat semangat baru untuk terus menulis dan saya juga akan sentiasa memberikan sokongan kepada penulisan anda semua!

18 comments:

FaDhLi aTaRi said...

em, dah agak dah.

bukan hanya penulisan sahaja aku mau dari kamu naz..

kalu bleh lepas ni aku mahu kad kawin kamu, pakej percutian di langkawi.. bla, bla (with long list; hahaha)

tapi yang paling penting, aku mahu kamu doakan kita semua sukses di medan fardu kifayah memasing~! Ameen.

p/s: harry potter dah kuar ke?

Pengejar Masa said...

Sorry la Naz, bagi aku April Fool tu takde makna.

keep up the good writing!

deham macho said...

kuda padi

Naz said...

Pali: Maksud ko, filem hp6? julai ni kuar. aper da mintak kad kahwin dan pakej percutian di langkawi. kalau aku agen pelancongan boleh la ko mintak semua tu.. Anyway, thanks so much bro. Moga kita sama2 sukses..
Weh, bila nak belanja aku gi Florida ni? Aku nak ko bawak aku gi Miami.. hehe!

Pengejar Masa: Yep, april fool ni mmg bodo tapi saje jelah aku nak gurau senda gitu ngan korang semua..

Deham tak macho: Puwakah!

Nuisanc3 said...

aku mmg innocent sket bab april fool ni.. aku selalu lembab x dpt tangkap...

berani ko berjenaka sebegitu rupe.. dah la sms aku ko x reply... haha *pifff*t

pingutoha said...

harammmmmmm!!!!

Pembaca blog said...

yez..dah agak dah mesti April Fool. Walaubagaimanapun i'm happy to hear that Naz tak jadi nak tamatkan blog nie.. Hopefully, lepas nie ade cerita2 baru yang menarik untuk dikarang k.. Hidup NAZ!!

Naz said...

Nuisanc3: Tu tandanya ko masih suci lagi... hehe

Pingutoha: Halalllllllll!!

Pembaca blog: Terima kasih daun keladi! :)

Nuisanc3 said...

oh, aku mmg suci.. haha

nzard said...

i tak kisah pn....dari baca blog naz, baik baca buku harry potter....muahahahaaha!

Naz said...

Nzard: Haha.. betul tu. Buku harry potter berzillion kali ganda lbh best drpd blog aku. =)

zyrin said...

ces. nasib baik daku lambat membuka blog ini. kalau tidak, mesti daku terAPRIL FOOLed sekali!

kijam, tau.

marmalade said...

cheap publicity naz! =p

IkraamTorres said...

chaiyo chaiyo...

Naz said...

Zyrin: Sekali sekala gurau senda gitew..

Marmalade: Yeah... it's damn cheap! Haha!

Ikraam: Mana tiket F1 aku??!!

muzem said...

Ko nak kene 'iron' ngan aku ke Naz? Ekeke. :p

Happy blogging.

papaya said...

Weng ar..
Haritu aku bukak, article ni tak sempat loading.. Cis =p

Naz said...

Muzem: Ampunkan saya, cikgu. Jangan denda saya. Saya janji x buat lagi, cikgu!!

Papaya: Hehehe! Jgn mare ek..