Tuesday, March 24, 2009

Teknik Mengorat Awek

Oh, tidak. Tak ada maknanya untuk saya menulis perkara-perkara begini. Itu adalah keywords yang ditaip di laman carian Google oleh seorang lelaki yang sedang berusaha bersungguh-sungguh untuk mencari seorang awek. Pencariannya di Google telah membawa dia ke blog saya ini. Kasihan dia. Mesti dia kecewa apabila klik pada link blog saya dalam senarai keputusan laman web yang disenaraikan oleh Google. Memanglah dia tak akan jumpa teknik-teknik untuk mengorat awek dalam blog saya ni!


9 comments:

Phoebus Athenos said...

Naz sumbaleweng~

Naz said...

Phoebus Athenos: Haha.. bila masa plak aku sumbaleweng? Tp drpd puaka lebih baik sumbaleweng... hehehe!

FaDhLi aTaRi said...

naz, tau dah hang memang ada skill tu. sejak 1st year lagi. Setiap penulisan di blog ibarat mose code kepada teknik2 tu. Buleh???

hahah.

Am said...

Cool..

Naz said...

Fadhli Atari: Yalah tu. Takde maknanya! Hehe

Am: Ape yg cool?

Pengejar Masa said...

Naz, apa kata kau tulis balik puisi koyak rabak kau?

Naz said...

Pengejar Masa: Hmm... bagus gak idea ko tu. Bleh gak aku pertimbangkan nanti.. =)

Am said...

Cool - for the whole experience of ppl visiting your blog for the wrong reason. Haha.

Aku pun kengkadang ada orang masuk sebab diorang search yang bukan-bukan. Er... yang 'bukan-bukan' if you know what I mean. Surely they won't find me doing that in my blog, lol.

Naz said...

Am: Aku tgh berfikiran keji dengan cuba membayangkan benda yg 'bukan2' itu... Hehehe!