Wednesday, March 4, 2009

Perjalanan


Pengakhiran yang manis bagi perjalanan dan pengembaraan yang penuh bermakna. Kini bermula pula satu perjalanan lain yang masih belum diketahui akan pengakhirannya. Perjalanan yang pastinya akan dipenuhi dengan pelbagai ranjau dan duri. Perjalanan yang pastinya akan mendewasakan dan mematangkan kita. Moga kita semua dapat mengharungi jalan-jalan di hadapan sana bersama-sama dengan semangat yang utuh dan jiwa yang kental

Tahniah buat rakan-rakan semua juga!

14 comments:

frankie said...

congrats bro!

bile ingat balik, kau antara org terawal aku kenal bile masuk ptd..abg dinosor biru..heheheh

skang dah dua thn kita kenal...goodluck in your future bro! bile jd ksu, jgn lupe tarik aku jd tksu k ;)

papaya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nuisanc3 said...

tahniah naz! :)

Naz said...

Frankie: Haah... kita kan satu group masa Unggul - G4. Ko jadi fames sbb jd tukang sapu masa kita wat sketsa merapu tu. Pastu dari Kemaman nak balik KL kita kovoi... Masa tu ko ngan Tasya.. Nostalgia siot!

Papaya: Yep, ko mmg antara orang terawal yg aku kenal.. Dynamic Raptors la katakan! Hehehe! Mmg x bleh lupa la masa LDK Unggul tu. Berebut nak kumpul mata.

Nuisance: Tahniah utk ko gak, Tum. Walaupun baru kenal ko masa DPA tapi cam dah lama kenal! Mmg sempoi ar!

papaya said...

Naz: Ahahahaha.. Sape leh lupe Si Naz rap mase tu..oh, masih segar di ingatan ku.......

marmalade said...

macam mana kita kenal eh naz? hmmmmm. orang terawal yang saya kenal ialah priscilla dan hana. hahahahahaha. then ara, eadie.

Naz said...

Papaya: Haha... memang best ar masa kita wat battle cry utk group kita tu. Mmg awesome lah... smpai semua group lain dalam LDK 3 terasa kagum.. Hehehe... lebih2 plak aku.
Eh Yaya perasan tak penerima Anugerah PM dan KSN adalah ahli kumpulan LDK 3!! Wahaha!

Marmalade: Kita kenal sebab kita satu sidang... Masa modul Bomba la kita mula rapat. Ingat tak kita study ramai2 kat tangga asrama FRAM malam sebelum exam. Masa tu saya bawak biskut Oreo, kita makan sama2.. Hehehe... rindu seh!!

ShahRiLL RaMLi said...

hey, am sorry..totally forgot that you and kat is in the same batch!! busy sket skang ni (hehe, this week I stormed off at few fella kpli mates ). anyway, CONGRATULATION!!! :)

Pengejar Masa said...

Aku akan rindukan aksi gatal Kadir. isk isk isk....

muzem said...

Belated congrats bro!.. Bila nak lepak2 sesama kat Putrajaya? :-p

Naz said...

Shahrill: Mekasih!!

Pengajar Masa: Wakaka! Aku pun rindu gak ngan Kadir.... dan semua ayam2

Muzem: Trimas. Anytime, bro!

jay jamil said...

Naz@Kadir,

thanks for being a good spot.

seghonok citer pasal kuew teow teng Fajar- Bakti masa kat OBS dulu.

congratulations and hope your future career path shall be greater after this.

Naz said...

jay jamil: thanks, sis! mmg best ar masa OBS dulu kan... aku harap ko pun sama akan lebih sukses dalam perkhidmatan ni k!

Panglima Hilmi said...

Tahniah utk hang Naz..dan kita semua.
Ingat tak persembahan kat Bukit Cerakah grup kita, hang la yang'mati dalam dosa' tu..siap berkafan n usung2 lagi hehe.
You're good actor bro...