Monday, March 9, 2009

Hidup Ini Seperti....


Nota: Gambar diambil di tepi Tasik Putrajaya, bersebelahan Monumen Alaf Baru.

10 comments:

Nuisanc3 said...

babe, nice shot. really.

cam para-para sakura. :)

Naz said...

Nuisanc3: Thanks, Tum. Tapi tempat tu mmg agak best. Bleh lepak2 atas rumput betul2 kat gigi air tasik tu. View pun cantik. Selalunya aku gi riadah kat Tmn Botani, Tmn Wawasan, Tmn Putra Perdana, Laman Putra dan taman yg kat depan PICC tu. Ari tu saje nk gi Monumen, x sangka view kat situ pun cantik gak. Taman Rimba Alam yg kat Presint 14/15 tu tak tau dah bukak ke belum. Hari tu PJH bukak untuk media buat review. Kat situ nanti siap ada trek untuk tunggang kuda lagi! =)

marmalade said...

eh naz, you must bring me to all these places. i need an inspiration :)

Am said...

Aku teringat tasik harapan

Naz said...

Marmalade: Hehe.. boleh je. No problemo. Tapi Tmn Wawasan tu kat belakang office awak je. Monumen Alaf Baru pun dekat ngan office awak. Less than 2km. Anytime bleh pergi.. tapi saya tau awak mmg bz giler sampai x sempat nak gi tempat2 tu walaupun dekat, ye tak? Keluar office je ari dah gelap kan... :)

Am: Aku rindu giler kat Tasik Harapan dan Tasik Aman serta biawak2 yang mendiaminya!! Hehe!

Pengejar Masa said...

kau ni pandai main light exposure la. aku ni baru nak terkial-kial belajar DSLR

frankie said...

ni autumn kat mana ni ? :D
nice shot bro

Naz said...

Pengejar Masa/Frankie: Mekacih.. aku pun dok belajar lg cara2 nk amik gambor nih... DSLR pun xde lg... huhu!

ShahRiLL RaMLi said...

Please mekae sure you are free from 14th March-17 March. I will be at Putrajaya and hopefully KL! Make sure you are included in my social calendar event:) - Tu dia...

p/s : Putrajaya, here I come!!!

FaDhLi aTaRi said...

salams,

Naz!! I was like, OMG! its you! i though it was my brother, Nazri. lol.

Thanks for the comment man, hope you do fine there. Allow me to add your link to my bloglist.

Wassap with Pali "the ambitious dude"? I'm only a farmer..

keep in touch dude!
\(^;^)/

ps; bila nak menikah?? kah? :P