Tuesday, December 16, 2008

Senja

Hari menjelang senja. Asyik dan leka melihat cahaya jingga. Indah! Hariku akan berakhir. Tanpa pernah aku sedari. Betapa pantas waktu berlalu.

Diri tersentak. Sebentar sahaja lagi dunia akan gelap. Gelisah. Cukupkah cahaya yang sudah ku kumpul sepanjang hari untuk menerangi malam?


Nota: Gambar diambil di Perak dua tahun yang lalu.

6 comments:

Pengejar Masa said...

sediakan payung sebelum hujan.
sediakan bateri lampu sebelum kegelapan.

IkraamTorres said...

nice view....masa aku kat utp dulu pun view dia mmg chantek gak time2 pagi n senja

Anonymous said...

lawo plak gmbo tuh..

marmalade said...

kumpulkan kayu untuk unggun api.

Nuisanc3 said...

love this!

Naz said...

Hadi: Ye, betul tu.. be prepared! Jgn menyesal di kemudian hari

Ikraam: Ko student UTP ek? Kawsan kat situ memang cantik. Gambar yang aku ambik ni kat Batu Gajah, dekat je ngan UTP..=)

bungabintinordin: Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya

Mala: Teringat mencari kayu api yg basah masa solo camping.. Petang baru dapat nyalakan api... Hehehe..

Nuisance: Mekacih. Ko dah sihat ke?