Monday, May 18, 2009

Empty


Painful. Misery.
Empty!

11 comments:

papaya said...

Nape ni Naz??

Pingu Toha said...

ni entry emo ni... whatup?

Am said...

Aku pun nak tanya benda yang sama papaya dan Halim tanya.

Tapi, tak apalah. Sometimes we need time to ourself, aite?

IkraamTorres said...

apakah yang berlaku?

Pembaca blog said...

Iya la.. dah lama tunggu entry baru..tup tap tup tap.. ambik ko entry menduga iQ.. hu..hu
Aku kena blajar psikologi lagi nie..ke ada toyol dalam gelas kosong tu yang orang lain tak nampak ..aku jek yang nampak..Pe pun Naz harap ade entry baru k..

marmalade said...

naz! takkan dah dapat magnet pun still empty? hahahahaha

pali said...

diri kita ibarat gelas yang kosong, jika tidak diisi dengan air ilmu, maka ruang yang lain akan dicuri oleh kekosongan itu.

Kalau hati terasa empty? Carilah seorang suri.keh3

life is great, rite? :)

Naz said...

papaya: Takde ape2.. :)

Pingu Toha: Emo itu normal?

Am: Yep, betul tu

IkraamTorres: Tiada apa yang luar biasa telah berlaku

Pembaca blog: Terima kasih kerana baca blog saya yang tak seberapa ini. Entry baru? InsyaAllah...

marmalade: Hmm... kalaulah magnet daripada US boleh menghilangkan kesengsaraan dan kekusutan alangkah baiknya!

pali: Saya setuju dengan anda. And life is not great all time, mate!

Am said...

Weh Naz,

Kris Allen tuh reminds me a lot of you laaa.

Naz said...

Am: Hahaha! Aku langsung x reti nyanyi cam Kris Allen!

nzard said...

kris allen = naz,,,,puhhhlezzzz okeh!!!!